just me.

disco igår :)

Kategori:

halv 4 kom Emma ti mett å så laga vi oss klar å va på datorn fb kolla tv o.s.v. å hal 6 tidin sko iki kom efter oss. en e tåo så läng så vi cykla ti skolan å tå vi sko ti bak så mött vi benni,jacke.jacob, so sko efter na ader ;) å så åkt vi tid å vi kom tid 10 minuter föri 6 så vi fick jo it ga in -.- så ringd vi åt benni å fråga van dem va men dem vita it så dem sa att det snart va tär. så vi vänta tär ut. tå dem kom gömd vi oss i en båt så sko v skräm dem men tå dem it så oss sprang dem typ in å så gick i in å så tem bah: ojj når kom ni :D så gick vi in å så va en najn flicko so följd efter benni så vi gick efter i smygg, men benni vita åv fö an sa vi sko he, så vi sko si a on gjåor :) å e va så goda mockarutor <3 sko ha konna ta hejm men he gick it. å sedan börja vi ha tråkit ijen men så laga ja om emmas bakrund :) å så fråga benni om vi villa kom ti hans? vi skika/ringd å fråga men ingen annan än jacke fick fö jacke sko å sov ti benni efter :Pså vi gick ner it typ kälarin(stavas) å sat tär å ja å emma fick na skratt fejl så all kolla på oss :D å sedan kom Ulrika efter oss en 10 tidin å så åkt vi hejm, emma kom ti met så fick on sin väsko jag had låna an ;) tack för lånet ;) så cykla vi hejm ja följd on ti banken typ å så hejm å ja va så tröjt å jag sat vi båodi å så gick jagå sov efter typ e halv timma :)
men nu ska jag ga :) hejdå ♥

maskerad ;)

Kategori:

hej idag har det varit maskerad i Rökiö skola. och jag var en rockstjärna. sasi var Marge. cicci ett träd. e va så tråååkkiitttttttt!!! ska på disco ikv ti komossa :) med Ema å iki <3 men nu ska jag se om emma kommer till mig före

-->

Kategori:

--------> blggin å läs skriva tär iställi ;)

hemma ijen :P

Kategori:

ja vet jag är lite tidigt hemma men+att jag trode jag skulle åka derekt till skolan efter :/ men nu ska jag åka til skolan med iki ses sen :)

Ps: vad tycker ni om bloggen??

ny blogg

Kategori:

ja rubriken säger allt nu har jag en ny blogg men jag kommer inte att slute att blogga på den här bloggen.
Min nya blogg heter det här :) (våran blogg heter ska man väl säga :D) ni kan ju börja läsa bloggen? men jag tänkte bara svänga in och säga det :) nu ska jag till ica, ska sova där inatt ♥ kmr bli kul :) kommer inte uppdatera mera ikväll om jag inte lånar icas dator :) me ja det blir väl imrn :) men hejsan sväjsan

sitter på balkonen och gör blogg inlägg <3 det är liet :)

Kategori:

precis so rubriken säger "sitter på balkongen och gör blogg inlägg<3 det är livet" så stämer det :D
har varit hemma från skolan i ungefär 1 timme har inte gjort så mycket men nu tog jag i tur med mina bilder på min kamera det va röver 200 bilder så nu kommer det säkert en bilbomb :D ja nu kan ni börja njuta av bilderna.








hinner inte lägga upp flera nu men vi hörs <3

tre dagar i rad

Kategori:

jag tänkte bara kika in och säga att här kommer tre dagar i rad: lördag-måndag. men nu kan ni börja läsa(jag kommer att försöka skriva det så kort jag kan :)

lördag
det var ju påsk :D så jag gick ju påskhäxa :) jag steg upp kl:8 för jag hade inte hunnitläta fram kläder. så jag hittade nåra på mornen och så cyklad ejag till ikra och väntade på emma i en halv timme ungefär. me jag hade inte behöft skynda mig p.g.a att ikra hade på sig pyjamasen enu. men jag äntade vi gick och hade kullllllll!!!!!!! vi började 10 tiden och jag kom hem kl:8 :) vi va i hällnes också



söndag
jag vaknde no nån tid och steg upp åt frukost och så. sedan möttes jag och sasi vi hade kul :D lekte spelade fotboll med alexander och ica henry och emma och alex <3 kul kul :D sedan på kvällen skulle anki och pappa bårt så det blev FF :D men det gick bra vi spelade fotboll hala tidet typ och var till ABC. sasi kom på dan och åkte hem kl:halv 11, 11 tiden. sen kålade vi på jägarna en ganska bra film men inte riktig ffreeccchhhh ;) sen nati nati :)


måndag:idag
vaknade unge fär 11 p.g.a att Emma kom in i mitt rum och plåste med sin blåckflöjt så det började pippa i mitt öra :P jon sälv hade öron skydd :D sasi ringde och frågad eom jag ville komma och mötta hene jag sa ja och vi träffades på skolan och vi spelade fotboll igen. sen åkte vi hem med ica, anki och alex och jag emma och sasi åkte till hällnes igen kom just hem :)


men nu ska jag gå i duschen och kolla lite tv och sen såva+ imrn har jag fi prov :P
imrn kanske kanske det kommer en bildbomb :)

men nati nati sov så gott!! <3


hejsan =)

Kategori:

uppsss kommer fortsättning sen :)

glad påsk

Kategori:

tänkte bara säga GLAD PÅSK! til alla mina söta lsare <3
nu ska jag anske ta ett glas jucie <3 love it

skola idag <3

Kategori:

guddd vad det var roligt att vara i skola idag har nedå bara varit bårta i en dag men gud va kulll!!!!! hände en massa saker man inte var beräd på så man fick en tjock :O
men det går väl om.... nu sitter jag oc htittar på herr&fru eller vad det häter :) ska fortsätta titta runt på bloggar nu och så :)

Ps: jag har inrte licka sjukt i svans kotan nu, fast igår var ju jag och red på poge det var inte det smartaste när det gåt så bra så blev han skrämd och började gallopera och jag kan säga: ajj min svanskota gjorde ont :'( men nu är den nog bra :) men vi syns väl imrn  :)

sjukt i svans kotan :(

Kategori:

som ni vet så i föra inlägget skrev jag lite om går dagens olycka. men nu tänkte jag bara säga jag har ssssååååååååååååååå sjukt i svans kotan. kan inte gå utan att det gör ont :( men det går väl om nångon gång no:) är hemma från skolan och villar svans kotan idag men jag tror att det bli skoan imrn. idag skulle vi ha haft fi prov men jag måste öv lite idag och så har jag väl de på fredag istället :/ men jag tänker inte sluta att rida för det ida/kväll sk ajag kanske rida på poge, får se om det går :) idag har jag lackat en ny desing på naglar på en lösnagel. men jag har varit ganska lat också. vaknade kanske 7 tiden  men jag somnade om och sen vaknade jag 8, har gjort nudlar åt mig o.s.v ska väl städa rummmet nu och garderoben :)
hej så länge :)(bildbrist)

stan me bästa sasi

Kategori:

söndag
hej <3 idag har jag varit till stan med sasi det var kul vi fick sjuts till citymarket och sen ick vi till prisma eftersom att vår sjuts var på mesan :P så vi gick dit, de blåste ganske mycket och vi tänkte gå fel :D men vi kom oss fram vi va i prisma en halv timme typ sen gick vi ut vi hade köpt varsin pommaz glass, men det sket sig för sasi den hade något vit på sig, jag åt en halv och sen slängde vi dem. vi gick in igen och köpte en strut den gick bra att äta :D sen gick vi och prata till makdonals(stavas) sen sa sasi; "ja e hongro" jag sa;  "ska vi köp na att jet?" ok sa sasi. vi köpte något att äta och sen åt vi men vi fick inte några franskis. vi köpte de också.sen gick vi till baka till citymarket hade glömmt att köpa det och de fanns ej på prisma.sen kom hon till mig :)
måndag
det hände inte mycket..
tisdag
idag altså :) vi va i skolan som vanligt och där var det en ganska chill dag. sen åkte jag hem och var lite på datorn och sengjorde jag mig klar för ridkurs :) vi åkta det gick bra bra bra tills slutet då hästen Ami sparkade mamma så hon föll om kull och sen började det blöda :P sen fortsatte jag att rida och så blev Ami rädd och sprang iväg jag föll av och jag kan tyvär inte bäräta hur det gick till jag mins inte det gick så snabbt :/ men jag har huvud värk och jätttttttteeeeeee sjukt i min svanskota :'( ja det är besväligt imrn sk ajag inte till skolan för jag kan inte typ gå nu :/
men hejdå :)


---> frisan kl:12

Kategori:

rubriken säger allt :)
kl: 12 eller 20 före 12 åker jag till Carola för klippning <3
jag säger äntligen :)
ska snart gå och äta något men jag vet inte hur min updatering kommer se ut några dagar fram har som ingen blogg lust just nu men den kommer säkert snart till baka.
hörs <3

hemma

Kategori:

kom hem från skolan för ungefär 1 timme sen. slutade 1 men sen åkte jag på sportis med emma o. killarna :D
det var kul vi spelade basket :) efter så va jag o. emma o. benni o. tobbe på skolan själva för alla andra hade åkt så vi fjantade oss med mera :D sen så sa tobbe; "boa e it jär na mejr så vi kan ga åpp på taki" jag o. ema bara typ; öööööö. sen gick vi till rinken och talade, benni blev blind :D sedan kom Sonja o. tobbe skulle hem med benni så jag o. emma cyklade till trappan för att säga hejdå så stal benni min och emmas cyklar vi bara; okejjj?? han bara; hahah! skämta :D jag o. emma bara : okej??!!! :D o. så kom ju så klart vår skratt atak som kommer då det händer något roligt men deet roliga är inte slut enu, ska kanske till skolan med sasi och ikväll kommer kanske Anki :) <3
och imrn ska jag och klippa <3 puussssshejjj!!

sasi på besök typ ;)

Kategori:

hej ♥
skoaln idag var ganska chill,
och rolig :)
sen efter åkte jag på junior,
sen till ikra men jag viste inte vilken tid jag skulle hem?
så jag åkte hem typ hvart före 5 kom hem halv 6 hade larvat mig i 45 min med sasi och ikra.
sen han jag in dricka sen måste jag springa ut igen för taxin kom
(det bästa med att stiga på  här,
är att man kan titta när taxin kommer,
för den kommer inte hit derekt utan åker till hälnes hålet först) :) gillar stort
sedan kom sasi till mej eller vi åkte till skolan.
sen åkte hon hem och jag gick i duchen för på skolan hände det nåt:
vi lekte med en vatten pöl ochså halkade jag på isen brevid och föll typ i vattnet halva jag var våt :D
men nu ska jag läta upp sängen :)

ett kollage

Kategori:

röstning på vilken bild som är finast
1.
2.
3.
4.
5.
den 3:dje och 5:te är en gammla header.
rösta på ni skulle vilja veta vilken ni tycker är finast :)

jucie <3

Kategori:

nu sitter jag och tittar på FB och dricker jucie,
det är sååååå gotttt!!!!
yesss!!!
idag ska vi till stan <3
men pappa kommer inte för han har typ feber :/
men iaf så åker vi andra :)
har städat halva huset och nu ska jag få 50 euro, tror jag, hehe.
ska lägga in dagens outfits idag men min kamera är utan batteri och jag laddar den nu,
men bilderna kommer när vi varit till stan ;)
men nu ska jag fortsätta att titta på fb och sen vänta på att ica anki o. alex kommer hit :)
syns efter staden :)

trög dag i skolan

Kategori:

tjaoo!
idag har jag cyklat till skolan första dagen i vår.
när man är ute käner man riktigt hur våren närmar sig,
om man tittar på visa stälen så är det inge snö,
men om man tänker tillbaka i tiden i vinter ser man hur mucket snö som hälst.
idag hade jag typ 2 prov de ena var ett test men det gick bra :)
men MN provet gick kanske lite sämre,
jag har fått veta vad jag har på mitt matte prov det var...hmm?
ja det var en 8:) ganska bra tycker jag
idag blir det kanske ridkurs,
får se.
men nu ska ni få min outfits i dag:
inte världens bästa bild men iaf ;)

nu tänkte jag läga in resultaten av fotningen med iki :)

där var några resultat :)
nu ska jag göra läxorna :/
så vi synes :)

<3

Kategori:




tänkte bara läga upp lite bilder nu :)
ska gå och sova nu men måste bara läga upp bilder först :)
imrn är det skoan då :P inte intresserad av de :) men det kanske blir kulare när snön har börjat smälta ♥

men nu tar jag natten :) syns imrn ;)

söndagen den 10.4

Kategori:

hejsan!
nu är det söndag altså dagen före skolan 8( dansar imrn på gymnastiken kommer bli kul :D idag ska jag på musikkaffe eller nåt sånt.och nu före ska jag kanske åka och fota med ikra ♥ så nu kommer lite bilder från för.
min nya ringmin nya ring
jag o. lelle på väg till stan, där jag köpte min ring :)
en täkning på manga som jag ritat :)
ska börja åka nu kommer säkert resultaten sen :)
hej så länge

oioii

Kategori:

hejsan ♥
nu sitter jag o. tittar på körslaget.
idag har jag varit på kalas till emma det var kul :D vi läkt o. hade kul med mina kära vänner :) har inte skrivit på länge :/
idag när vi hämtade ica så svängde vi in till carola,
och bästälde en tid till mig ♥
så nästa lördag kl:12 ska jag o. klippa mig ♥
men hej så länge skriver mer imrn :)
har ny header :)

lol icaaaa!!!!!

Kategori:

ica laga in bildin :P...

bilder

Kategori:

tropiklandia

Kategori:

japp rubriken säger allt idag ska vi till tropiklandia det kommer bli så kul :D vaknade kl:8 tittade tv, läste EOS, den tidningen är så bra!!! och har också läst en tidning som heter Glitter och en som heter Julia :) jag gillar att läsa tidningar :)skulle vilja ha en ny bikini. men nu ska jag gå och äta morgon mål :)

april april din dumma sill jag kan lura dej vart jag vill....

Kategori:

.... min häst har inte als får fong :D nu ska jag skriva mera om stafettdagen. det var några pojkar som vi kallade: "stas frasan" och en annan blå öga för han hade blå öga. ja det hände mycket kul ( jag vet jag säger april april lite sent men)  vi kom tredje i 5 x 80 :) och fjärde i masstafett för att linnéa tapade pinnen och väkslade fel :(

moffin

Kategori:

tänkt bara häls grattis ti mofffin i efter skot <3

hemma bra men borta bäst ;)

Kategori:

idag steg jag upp halv 7 för klockan halv 9 skulle jag vara på skoaln :/ bussen gick ju kvart föra 8. det var kul vägen dit och så men hem vet jag inte om det var så kul? men nu sak jag äta och sen ja vet jag inte???
min häst har fåt en sjuk dom som heter fong :( kan inte rida på länge nu :(